logo

office@hotelsolemio.rs

063 114 6085 • 021 6414 117

O wellness centru

Wellness

Wellness & Spa centar u Hotelu Sole Mio, Novi Sad pruža jedinstvenu priliku za potpuni užitak i opuštanje, kako za pojedince tako i za celu porodicu. Ovaj prostran centar nudi raznovrsne sadržaje i radno je otvoren od 09h do 22h svakog dana. Sa posebnim radnim vremenom za Sauna blok, koji je dostupan radnim danima od 14h do 22h, a vikendom od 13h do 22h.

**Cenovnik:**

- Cena za odrasle iznosi 1500 rsd*

- Dečija karta (za uzrast od 2 do 11 godina) košta 800 rsd*

- Gosti hotela mogu koristiti Wellness centar besplatno.

*važi za 3 sata boravaka

**Prostor i sadržaji:**

Wellness & Spa centar prostire se na impresivnih 1900m2 zatvorenog prostora i nudi sledeće sadržaje:

Rekreativni bazen

Ovaj bazen je idealan za plivanje i rekreaciju, sa dve plivačke staze dimenzija 18 x 4.4m i dubine 1.5m. Voda se održava na prijatnoj temperaturi od 30°C. Plivačke trake se mogu iznajmiti radnim danima od 6 do 22h i vikendom od 6 do 10h, po ceni od 1000 rsd po traci i po satu. Takođe, postoji opcija zakupa jedne plivačke trake za 2 osobe po ceni od 1500 rsd po satu. Za korišćenje plivačkih traka, potrebna je rezervacija.

Hidromasažni bazen

Ovaj bazen je namenjen opuštanju i relaksaciji, sa dimenzijama 12x9m i dubinom od 1 do 1.6m. Voda je prijatno topla, sa temperaturom od 30°C.

S bazen

Deo bazena se nalazi na otvorenom, što pruža dodatni ugođaj tokom boravka u njemu. Temperatura vode doseže do 36°C.

Đakuzi bazen

Idealno mesto za opuštanje mišića i potpunu relaksaciju. Dimenzije su 8×3.4m, a dubina 90cm. Temperatura vode je 36°C.

Finska sauna

Sa izuzetno visokom temperaturom, idealna je za održavanje fizičke i mentalne kondicije. Napomena: Nije preporučljiva za osobe sa srčanim problemima.

Blaga sauna

Sa temperaturom do 55 stepeni, ova sauna je savršena za one koji preferiraju niže temperature u odnosu na finsku saunu.

Parno kupatilo

Sa visokom vlažnošću vazduha do 100% i temperaturom od 40°C do 50°C, parno kupatilo pruža poseban doživljaj. Aromatizovano prirodnim eteričnim uljima dodatno obogaćuje vaš doživljaj.

Hladni đakuzi

Ovaj hladni đakuzi je idealan za brzo osveženje nakon saune, sa temperaturom vode od 17°C do 20°C.

Tepidarium

Tople klupe su savršene za potpunu relaksaciju celog tela. Zagrevanje tela bez znojenja proširuje krvne sudove i poboljšava cirkulaciju.

Masaže

Prepustite se terapeutima i oslobodite se stresa i napetosti uz raznovrsnu ponudu masaža. Preporučuje se da unapred rezervišete željenu masažu kako biste obezbedili svoje vreme opuštanja.