Promo ponude

Otkrijte pakete i uštedite!

19. 5. 2023. - 27. 12. 2023.
Porodična ponuda samo od nedelje do četvrtka

Uživajte sa vašom porodicom u potpunom ugođaju tokom svog boravka u našem hotelu. Pružamo vam udobnost i luksuz tokom čitavog vašeg boravka, uz razne pogodnosti koje će učiniti vaš odmor nezaboravnim. Po dolasku u hotel, dočekaćemo vas sa osvežavajućim pićem dobrodošlice, uključujući kupinovo vino i osvežavajuće sokove za najmlađe. Takođe, na raspolaganju vam je udoban bade mantil i papuče za maksimalnu udobnost tokom boravka. Naš bogati doručak služi se svakog dana od 7 do 11 sati, pružajući vam širok izbor ukusnih jela i napitaka kako biste započeli dan puni energije. Posebna privilegija koju pružamo našim gostima je korišćenje našeg wellness i spa centra. Imate pravo da uživate u svim sadržajima wellness centra svakog dana. Otvoreni bazeni su dostupni do 19 sati, dok je zatvoreni deo wellness centra otvoren od 14 do 22 sata. Dodatna pogodnost je besplatno korišćenje wellness i spa centra na dan odjave iz hotela do 18 sati, pružajući vam dodatno vreme da se opustite pre nego što krenete dalje. Vredno je napomenuti da ova ponuda važi samo za dane od nedelje do četvrtka, pružajući vam jedinstvenu priliku da iskoristite sve pogodnosti koje naš hotel nudi tokom radnih dana. Naš hotel je savršen izbor za vaš odmor za porodicom. Pružamo vam udobnost, pogodnosti i usluge vrhunskog kvaliteta kako bismo osigurali da vaš boravak bude nezaboravan. Rezervišite svoje mesto danas i doživite istinsko zadovoljstvo u našem hotelu.

1. 1. 2023. - 31. 12. 2023.
Detox Paket

Osetite pravu transformaciju uz naš Detox Paket - vaš ključ ka preporodu. Ovaj paket nudi sveobuhvatnu i ugodnu wellness avanturu, pružajući vam nezaboravan boravak u našem hotelu. Po dolasku u hotel, imate mogućnost prijave od 14 časova, a kasna odjava na dan odlaska može se obaviti do 16 časova. Vaš boravak će otpočeti na najbolji mogući način uz korpu voća dobrodošlice koja će vas osvežiti nakon puta. Uživajte u potpunom komforu tokom svog boravka. Dostupni su vam bade mantile i papuče koji vam obezbeđuju osećaj udobnosti. Osim toga, u cenu paketa je uračunata parcijalna masaža od 30 minuta kako biste se opustili i prepustili blagodetima wellnessa. Doručak se svakog dana služi između 7:00 i 11:00 časova. Uživajte u raznovrsnom izboru ukusnih jela. Naš Wellness i spa centar je na raspolaganju svakog dana, a gostima nudimo i besplatan pristup centru na dan odjave iz hotela do 16 časova. Bez ikakvih vremenskih ograničenja, možete uživati u celokupnom sadržaju wellness centra od 14:00 do 22:00 časa. Prepustite se tretmanima i uživajte u opuštajućoj atmosferi koja će vam obnoviti energiju. Napomena: Ova ponuda važi isključivo za dane od nedelje do četvrtka, pružajući vam jedinstvenu priliku za opuštanje i preporod.

1. 1. 2023. - 31. 12. 2023.
Romantični Paket

Romantičan paket koji će vas ostaviti bez daha! Uživajte u udobnom smeštaju u našem hotelu, od trenutka prijave od 14 časova. do kasne odjave na dan odlaska do 16 časova. Naša soba sa francuskim krevetom pružiće vam udobnost i opuštanje koje zaslužujete. Da bismo vam ostavili pravi utisak, pripremili smo šarmantnu poslasticu dobrodošlice - penušavo vino koje vas očekuje u vašoj sobi. Dodatno, na raspolaganju su vam bade-mantili i papuče kako biste se osećali potpuno opušteno i udobno. Uživajte u neverovatnom iskustvu u dve opuštajuće duboke masaže od po 60 minuta. Naši stručni maseri će se pobrinuti da se potpuno opustite i oslobodite napetosti, pružajući vam vrhunsku uslugu koju zaslužujete. Doručak je poseban trenutak u našem hotelu, a služi se svakog dana od 7 do 11 časova. Dobar početak dana je ključan za vaše zadovoljstvo i pobrinuli smo se da se osećate potpuno razmaženo.